Inscripcions Campus d'estiu 2020

02/06/2020

Tindrà lloc al camp municipal de Germans Sàbat, del 29 de juny al 24 de juliol.

 

El Campus del Gironès Sàbat va néixer el 2008 amb l'objectiu i la il·lusió del club de transmetre els seus coneixements, la seva passió i els seus valors als més petits durant el mes de juliol de cada any. La pilota és el gran protagonista del Campus, a més de les diferents activitats i sortides per dinamitzar l'asistència a l'esdeveniment.

El Campus està dirigit a nens i nenes de 4 a 15 anys, que reben una formació integral, no ja només tècnica sinó també humana, fomentant una convivència entre tots.

Seguint atentament l'evolució de la situació excepcional que estem vivint, i després de rebre la confirmació de la Generalitat de Catalunya referent a la realització d'activitats de lleure per aquest estiu, des del Club us volem proposar la realització del 12è Campus d'Estiu, tot i els perjudicis que us pugui haver causat aquesta demora i entenen que les situacions fins a últim moment han estat complicades. Altrament, el Campus anirà condicionat a l'estabilització en Fase 3 de l'actual confinament, seguint el protocol i les mesures de seguretat i higiene establertes per les autoritats.

 

Horari:

El campus tindrà un únic horari matinal, amb una entrada programada a les 09:00h i una sortida a les 13:00h, condicionat a un horari específic seguint la normativa establerta, la qual determina que aquest ha de ser segons els grups de treball del campus, amb un interval de 10 minuts entre ells.

Preus:

· 4 setmanes: 250euros

· 3 setmanes: 200 euros

· 2 setmanes: 140 euros

· 1 setmana: 75 euros

Servei d'acollida de 8:15 a 09:00h. (10€/setmana)

Seguint el mateix procediment que la quota anual, l'import del campus també computarà en el certificat de la renda de la propera temporada., i es podrà desgravar la part corresponent de l'import total.

 

El pagament de la pre-inscripció es realitzarà abans del dia 10 de Juny per un import de 50€.

El segon pagament del campus es realitzarà abans del dia 24 de Juny per l'import restant.

Número de compte CEF Gironès Sàbat (IBAN): ES34 2100 1348 4702 0013 3994

Concepte transferència: Nom cognom (Participant) + Campus2020

La inscripció inclou una equipació del campus i un boteller personalitzat del club per a hidratar-se durant l'activitat física, com a mesura de prevenció i higiene.

 

Inscripció:

Per a formalitzar la inscripció és necessari omplir el formulari de la pàgina web del club (Clicar aquí) amb les dades corresponents obligatòries, i a continuació el club es posarà en contacte amb les famílies per sol·licitar la documentació necessària, que es pot veure ampliada a la d'estades anteriors segons resulti de la normativa establerta per a aquest tipus d’activitat.

 

El Club es reservarà el dret a suspendre el Campus, ja sigui per no arribar a un mínim de participants o en cas de no poder celebrar les activitats de forma correcte.

Si finalment el Campus s'acabés anul·lant, el Club retornarà totes les quantitats que s'hagin pagat.

 

El campus del CEF Gironès Sabat disposa d'un canal informatiu, on es podran rebre les últimes notícies del campus, informacions relacionades amb les inscripcions, com els períodes d'aquestes, imatges diàries, i informacions d'última hora directes als pares / tutors.

Canal de TELEGRAM informatiu. (Enllaç per dispositius mòvils)

Pàgina de Facebook. (Enllaç pàgina de facebook)

 

 

 

Para formalizar la inscripción es indispensable entregar la solicitud de inscripción junto con la fotocopia del resguardo de pago, carné de vacunación y targeta sanitaria (CatSalut) antes del inicio del campus.