Gabinet Mèdic y Fisioterapia

Esta temporada el club dispondrá de un fisioterapeuta para detectar y controlar la evolución de posibles lesiones de los jugadores.

 

El Club Escola de Futbol Gironès-Sàbat i el Gabinet Mèdic Girona han arribat avui a un acord de col·laboració en benefici dels jugadors/es i socis/es de l'entitat, pel qual l'empresa gironina de serveis mèdics oferirà tots els seus serveis de diagnosi i recuperació a un preu reduït i en un plaç màxim de 24 a 48 hores.

Fruit d'aquesta aliança els simpatitzants del club podran gaudir d'una atenció ràpida i professional, sense deixar de banda la mutualitat catalana de futbolistes, però amb una atenció més personalitzada i concreta durant els primers símptomes de lesió. La visita al gabinet mèdic no té relació amb la mutualitat catalana de futbolistes. Més a més, aquesta col·laboració permetrà al club realitzar un estudi d'estimació sobre les diferents tipologies de lesions en diferents etapes del futbol formatiu i amateur, alhora que també existirà una comunicació continua amb la direcció esportiva i la coordinació del club.

La relació de serveis que ofereix el centre són:
- Diagnòstic amb ecografia 
- Teràpies invasives
- Osteopatia
- Anàlisi de la marxa (Plantilles)
- Sol pèlvic
- Classes dirigides
- Rehabilitació de mútues


El precio final de la visita es de 35€ con todos los servicios incluidos de valoración, diagnostico, ecografia i tratamiento.

Las plantillas correctoras tienen un descuento en caso de ser necesarias.


Para concertar hora se tiene que hacer directamente con el responsable del centro, mediante el siguiente contacto y preferiblemente mediante la red de whatsapp.


El centro:
Nombre: Gabinete Médico Girona
Dirección: C / Carmen 65-67 - 17004 Girona
Telefono: 650528840 (Xavi)