Represa de l'activitat esportiva a partir del 23 de novembre del 2020

19/11/2020

Davant el pla d’obertura anunciat pel Govern, amb entrenaments permesos a partir del 23 de novembre, i el manteniment de la suspensió de les competicions fins al pròxim mes de gener.

 

Davant el pla d’obertura progressiva presentat pel Govern aquest dijous, a partir del pròxim dilluns 23 de novembre, coincidint amb l’inici de la primera fase de desescalada i amb l’obertura de les instal·lacions esportives, els jugadors/es del club podran tornar a l'activitat esportiva i amb un aforament de públic màxim del 50% en camps i pistes a l’aire lliure, sense l'ús de vestidors.


Tot i aquesta represa de l'activitat esportiva, l'entitat vol comunicar que, coincidint amb la continuitat del toc de queda a partir de les 22:00h, els horaris d'entrenament continuaran essent els mateixos que en l'última fase de la temporada, començant a les 17:15h en la primera franja horària i finalitzant tots els dies a les 21:00h.

De manera que el proper dilluns 23 es repren l'activitat esportiva al club i els entrenadors continuarán informant pels grups informatius.