Permanència, Campions Juvenil Preferent i classificats Copa Catalunya Juvenil

14/05/2018

Campions del grup 4 i jugarem la copa catalunya

Cap de setmana històric pel futbol base del club.

Dissabte per la tarda, d’una banda, el Juvenil "A" va certificar la permanència al grup 2 de la Juvenil Preferent en vèncer per 0 a 1 al Premià CE. La victòria obtinguda va tenir lloc amb un gol a la primera meitat del partit davant un rival que tot i la seva condició va disputar el partit amb la màxima intenssitat i va posar difícil sumar als nostres els tres punts. D’aquesta manera, el club mantindrà una temporada més el Juvenil Preferent en aquesta categoria, la més alta a nivell de federació catalana.

Per altra banda, el mateix dissabte a la tarda, el Juvenil "B" va proclamar-se campió del grup 4 de la Juvenil Preferent. El nostre juvenil, líder en l'última jornada, podia certificar el títol abans de jugar el darrer partit de l'any. I així va ser, el dos rivals directes i candidats al campionat van empatar 3 a 3, resultat que no els ha estat útil a l’Europa CE ni l’Hospitalet CE, ja que no han aconseguit superar el nostre Juvenil B. Amb aquesta victòria, el club comptarà la temporada vinent amb un equip a la Lliga Nacional, competició gestionada per la Federació Espanyola de Futbol.

Davant d’aquests resultats, els nostres es classifiquen i obtenen plaça per disputar la Copa Catalunya Juvenil que es portarà a terme el proper 27 de maig de 2018 envers un dels campions de la categoria i dels millors classificats catalans de la Lliga Nacional.