Inici Competicions Oficials

08/09/2017

El proper cap de setmana, dies 16 i 17 de Setembre inicien les respectives lligues dels Juvenils "A" i "B" de preferent, al camp del Badalona CF i la APA Poble Sec CE respectivament. Ells són els encarregats de donar el tret de sortida a les competicions del futbol base del club.

El següent cap de setmana, el 23 i 24 de Setembre es el moment dels equips de Futbol-7 participants de les categories Preferents.

El primer cap de setmana del mes d'Octubre iniciaran els equips de primera divisió i la majoria de futbol base del club, i el 7 i 8 d'Octubre serà el torn dels equips que participen a la primera i segona divisió de la Federació Catalana de Futbol. 

Els equips de Consell Comarcal començaran la temporada durant les festes de Sant Narcís, sense estar confirmat encara l'inici de les competicions.

D'altra banda, l'equip de Tercera catalana Amateur es troba amb la competició ja iniciada, i el cap de setmana del 23 i 24 de Setembre s'enfrontarà al Besalú CE en la tercera jornada de lliga, dissabte a les 18:00h al camp Municipal Barri Germans Sabat.