Imminent canvi de gespa al Municipal de Germans Sàbat

07/10/2021

El pròxim dia 14 de octubre s’iniciaran las obres pel canvi de gespa artificial al Camp del CEF Gironès-Sàbat i tots els equips hauran d’entrenar a altres camps municipals, com a mínim, fins al dia 1 de novembre, segons ens informa l’Ajuntament.

 

La malmesa gespa del Camp Municipal del nostre Club té data de caducitat: 13 d'octubre de 2021.

L'objectiu és canviar-la en un termini de 18 dies, entre el 14 d'octubre i l’1 de novembre. Una intervenció que afectarà de ple a la planificació del CEF Gironès-Sàbat, tant a la dels seus primers equips com a la del futbol base. Uns treballs que, després de quinze anys d'una superfície molt deteriorada, són totalment necessaris i indispensables.

Tot i l'enrenou que suposarà s’ha aprovat la seva instal·lació de forma immediata. Creiem que amb l'esforç dels jugadors, pares, mares i/o tutors, entrenadors i coordinadors, i amb una bona gestió i coordinació es podrà reduir l'impacte que pugui ocasionar.

Aquest és el compromís que ha adquirit l'Ajuntament amb els responsables del Club, durant la reunió que han mantingut aquest dijous a la seu del Servei d'Esports de l'Ajuntament de Girona.

Des d'aquest moment, el Club està treballant per a buscar la millor solució per reduir l’afectació sobre les famílies, estudiant totes les diferents possibilitats de camps d'entrenament, essent conscients de que la totalitat d'equips del Club hauran d'entrenar durant unes setmanes en instal·lacions municipals de la ciutat de Girona, alterant així l'horari establert a principi de temporada. 

 

Aquests horaris es comunicaran durant les pròximes hores, i s'intentarà respectar al màxim els dies i hores d'entrenament.