Gironès Sàbat i Adidas, junts al Torneig 3x3 del 25 d'Agost 2017.

24/07/2017
El Gironès Sabat i adidas arriben a un acord per a la realització de l'esdeveniment i la realització d'un torneig de 3x3 en categories separades de Alevins, Infantils, Cadets i Juvenils. Equips de 3 o 4 jugadors. En aquesta ocasió Adidas presentarà els nous models de botes de la signatura perquè els jugadors puguin usar-les durant els diferents partits que realitzin. A més comptarem amb 4 activitats amb què amenitzar la tarda a aquells esportistes que no estiguin disputant un partit. Hi haurà la disponibilitat de radar per mesurar la velocitat del xut, 1 llança pilotes, una zona de precisió, etc ...


PROCEDIMENT INSCRIPCIÓ:

Per tal de formalitzar l'inscripció, omplir el document d'inscipció al Bar del club, indicant la categoria corresponent, especificar el nom dels jugadors, el DNI corresponent y el color de l'equipació. Es realitzarà revisió previa abans de cada partit.

HORARIS

Data del torneig: 25 d'agost
Horari del torneig: 17: 00h - 20: 30h
Horari de cita equips: 16: 30h al camp, uniformats, per poder saber si han arribat tots els equips i per participar en el torneig amb les botes de Adidas de test.