El CEF Gironès Sàbat vol treure el cap.

04/12/2016

Ahir el CEF Gironès Sàbat va rebre als companys de GolCat, i el periodista Sergi Vargas, per retransmetre en directe el partit aplaçat davant el CF Les Preses, del qual van realitzar un reportatge entrevistant al Director Esportiu i analitzant l'actualitat del club.

El Club Escola de Futbol Gironès-Sàbat ha sumat una victòria àmplia davant el CF Les Preses i retalla tres punts més als equips capdavanters, Porqueres, CF Sant Jaume i Atlètic Sant Ponç.

Sotin només ha necessitat vint-i-set segons per trencar l'empat i avançar l'equip de la ciutat de Girona. El gol ha donat molta tranquil·litat als locals, que tot i això han vist com el seu rival no s'esfonsava i intentava aconseguir el gol de la igualada. Les accions ofensives dels garrotxines han estat molt febles i l'equip de Pitu Batlle ha ampliat el seu avantatge gràcies a un gol de Quim Jiménez a la sortida d'un córner.

A la represa, el CF Les Preses ha sortit millor que el seu rival però no ha estat suficient per poder retallar el marcador i donar una mica més d'emoció al partit dels Germans Sàbat. En canvi, una genialitat de José Tolmo al minut 58 ha sentenciat el duel per als locals, que han acabat fent una maneta al seu rival amb els gols de J. Bayer i un altre xut letal de Tolmo.

Golejada del Gironès-Sàbat que situa els gironins amb 22 punts a la taula a falta de recuperar el proper dijous 8 de desembre el duel al camp del CP Santjoanenc. Una oportunitat d'or per seguir escurçant les distàncies amb les posicions de privilegi.

Deixem el reportatge enter a continuació i la noticia .

https://www.youtube.com/watch?v=6FA6MKkww6M