El Cadet B campió de lliga

11/06/2019

Campions!
Intensos campionats de lliga a la base del club. Cal destacar el títol de Lliga que va aconseguir el Cadet. Els nois entrenats per Raúl Quintana i Sergi Ballester es van imposar a l'AT Bisbalenc i són campions.

 

El futbol base del CEF Gironès Sabat torna a estar d'enhorabona amb la consecució del títol de Lliga aconseguit pel Cadet B. L'equip de Raúl Quintana ha tornat a donar una alegria portant-se el campionat del grup 17 de la Primera Divisió Cadet.

La gran temporada que han realitzat els jugadors del Cadet B els ha permès coronar-se com campions abans de la finalització del campionat, depenent d'ells mateixos. Els grocs arribaven a la cita contra el AT Bisbalenc amb les opcions de ser campions i no la van voler desaprofitar. Els grocs es van avançar al marcador a l'inici de la trobada, ampliant l'avantatge considerablement en el marcador abans del descans. A la represa, els locals van tornar a marcar, posant un 5-0 al marcador i el treball de tot l'equip ha donat els seus fruits i ha sentenciat el campionat.

Aquesta victòria posa el colofó ​​a una excel·lent temporada de l'equip de Petete que ha estat regular durant el campionat, sempre en les primeres posicions de la classificació i monopolitzant la primera plaça des de la jornada 2. El seu domini explica en uns nombres impecables amb 25 victòries, 3 empats i concedint tan sols 2 úniques derrotes i amb uns registres golejadors d'escàndol amb 130 gols a favor i només 34 en contra.

Gran treball, equip!