Direcció esportiva i coordinació temporada 2019/2020

14/04/2019

Marcel Santaló seguirà vinculat a l'entitat com a director esportiu, Boris Nadal cumplirà la seva segona temporada i canvi en la coordinació de Futbol-7
Des de les darreres setmanes s'ha començat a planificar la temporada 2019/2020.


Així doncs, el primer pas era la renovació del màxim responsable esportiu Marcel Santaló per part de la junta directiva, que continuarà una temporada més a càrrec de la direcció esportiva i sumarà la seva novena temporada seguida com a membre de l'entitat, en la qual es va incorporar com a jugador en etapa Cadet.
Marcel Santaló ha estat dues temporades com administratiu, dues temporades com a coordinador de Futbol-7, tres temporades com a coordinador de Futbol-11 i iniciarà la segona temporada com a director esportiu.

Seguidament, i un cop assegurada la continuitat de direcció esportiva del club, aquesta s'ha encarregat de fer la planificació esportiva des de la coordinació per la propera temporada i la primera renovació es la de l'actual coordinador Boris Nadal, que va arribar la temporada passada provinent del futbol base del Girona FC i que s'ha adaptat de manera excel·lent a la coordinació esportiva aquesta temporada. Boris Nadal continuarà com a coordinador dels equips de futbol-11.

A continuació, també es segueix treballant en la planificació del futbol-7 de la propera temporada i es on apareix la principal novetat. Arnau Calduch deixarà de ser el coordinador d'aquestes etapes properament, per motius laborals. Des del club volem donar les gràcies per la tasca realitzada, agafant la responsabilitat un cop començada la present temporada i que ha conduït de millor manera possible.
Juan Ángel González, actual tècnic de l'Infantil "C", serà el nou coordinador de futbol-7 per la temporada 2019/2020. Juan Ángel va arribar fa dues temporades al club des del Bescanó CE, fent-se càrrec d'un Aleví Preferent. L'activitat del nou coordinador començarà el dia 29 d'abril.