Comunicat: Nova equipació a partir de la temporada 2021/2022.

27/07/2021

El Club Escola de Futbol Gironès-Sàbat renova la seva imatge després de vàries temporades. Les noves equipacions poden ser encarregades a partir del dia 28 de juliol, i tenen un plaç d'entrega aproximat de 20 dies.

 

El Club Escola de Futbol Gironès-Sàbat renova la seva imatge després de vàries temporades.

Degut a una política de mercat agressiva de la companyia Nike que feia inviable disposar de les equipacions per als jugadors en un temps raonable, s’ha decidit canviar la marca de roba i d’aquesta manera deixar enrere els problemes de distribució i logística actuals.

Per tant, a partir de la propera temporada el Club Escola de Futbol Gironès-Sàbat canvia el seu distribuïdor de roba oficial que passarà a càrrec de la marca de roba esportiva Joma. Una reconeguda marca a nivell internacional amb la qual s’aposta per a aquest canvi i renovació per a la nostra imatge exterior.

 

La temporada 2021-22 serà de transició i els jugadors podran utilitzar conjuntament determinades peces de roba, essent només obligatòria la compra de la nova indumentària de partit, formada per les següents peces de roba: samarreta 1ª equipació, pantaló i mitgetes i samarreta 2ª equipació.

L’adquisició d’aquest equipatge obligatori s’haurà de fer en dues vegades i en les dates que s’indiquen: la primera compra serà de la samarreta de la 2ª equipació (primers d’agost) i la segona compra serà del pack format per la samarreta de la 1ª equipació, pantaló i mitgetes (primers d’octubre).

En aquest interval de temps es podran utilitzar els pantalons i mitgetes de la temporada passada.

 

Totes les altres peces de roba seran opcionals, amb un període de convivència d’una temporada (2021/2022), entre les equipacions d’entrenaments, el xandall i el polo que formen l’uniforme d’assistència als partits.

D’altra banda, qualsevol peça de roba que s’hagi de renovar haurà d’esser de la nova marca Joma.

Aquesta flexibilització s’ha decidit degut al gran volum de jugadors que formen l’entitat i que ja disposen de l’equipatge, de manera que s’intenta empatitzar amb les dificultats de la gent i amb la situació actual de pandèmia.

 

Per tot l’exposat i en forma de resum:

  • Tots els jugadors hauran de disposar de la nova primera equipació, pantaló de partit i mitges i de la nova segona equipació, i s’haurà d’adquirir a partir de les següents dates:

     -Compra samarreta 2ª equipació: A partir del mes d’Agost.

     -Compra PACK (samarreta 1ª equipació, pantaló i mitgetes): A partir del mes d’Octubre.

 

  • Els jugadors que formaven part del Club la temporada 2020/2021 podran utilitzar l’equipatge actual del xandall i polo de partit, alhora que les peces d’entrenament.

 

  • Els jugadors que s’incorporen al Club, han de disposar de les noves equipacions.

 

 

Les equipacions que estan assenyalades amb un punt verd a la imatge de referència, són el pack obligatori per tots els jugadors del club, sigui del model vell o nou, i s’hauran de vestir en totes les situacions que es disposin.