Comunicat Junta Directiva - Pròrroga decisions SARS-COV-2 (CORONAVIRUS)

08/04/2020

 

Des del Club esperem i desitgem que totes les famílies estigueu bé en el marc de les circumstàncies actuals que estem vivint a causa del Coronaviurs SARS COV-2 (Covid-19), entenent que són dies complicats i difícils de gestionar.
L’activitat esportiva del Club Escola de Futbol Gironès Sàbat està aturada, però tornem a recordar que la millor manera de mantenir viu l'esperit de l'entitat es continuar realitzant exercici des de casa, alhora que psicològicament pot ser essencial per superar aquesta situació.

La Junta Directiva ha estat treballant aquests dies des de casa, per buscar les millors solucions per a tots els simpatitzants del club a efectes d’aquesta situació extraordinària.
Una vegada la Federació Catalana de Futbol, a conseqüència de la Real Federació Espanyola de Futbol i la Secretaria General de l'Esport,  es posicioni sobre el futur de les competicions, així com del retorn a l’activitat en les properes setmanes, el Club prendrà les decisions oportunes sobre les afectacions d'aquest tram final de temporada. El Club comunicarà de totes les resolucions i decisions a través de les xarxes oficials del club, recordant que el canal directe entre club i pares es el que tenim actiu al Telegram, podeu trobar la informació a l'apartat actualitat de la pàgina web.

Aprofitem per recordar que un dels escenaris que es contempla es finalitzar l'activitat esportiva durant un període més llarg que l'habitual, durant el mes de Juny, així doncs no hi haurà amistosos i tornejos de finals de temporada, però pot haver-hi competicions oficials, entenen que es tracta d'una situació excepcional.