Col·laboració amb el Pontenc CE les properes setmanes.

29/01/2020

El CEF Gironès-Sàbat es va posar en contacte amb el Pontenc CE per oferir les seves instal·lacions de manera temporal, mentre el camp municipal de Pont Major estigui impracticable.

 

El passat divendres 24 de gener, el Club es va posar en contacte amb el Pontenc CE per tal de conèixer l'abast de les inundacions i les afectacions que havien patit les seves instal·lacions municipals. Tant el camp de gespa artificial com les instal·lacions van quedar totalment inundades, fet que els impedeix continuar amb la pràctica esportiva. 

Davant d'aquesta situació, el CEF Gironès Sàbat facilitarà en la mesura possible les seves instal·lacions al Pontenc CE perquè l'entitat pugui seguir amb l'activitat esportiva. 

Així doncs, avui s'ha confirmat que el Pontenc CE realitzarà entrenaments puntuals a les instal·lacions municipals del CEF Gironès Sàbat i que el proper cap de setmana 8 i 9 de febrer es jugaran tres partits de competició oficial: un Juvenil Femení, un Cadet Masculí i i l'equip Amateur. Aquesta circumstància provocarà una major afluència de jugadors el proper dia a les instal·lacions del nostre club.