Campus d'estiu 2020 - Protocol higiene i seguretat

07/06/2020

D’acord amb la situació d’excepcionalitat que estem vivint, i adoptant totes les mesures de prevención i higiene, el club informa als pares de tots els ítems que es portaran a terme durant el mes de juliol.

 

Tal com ja s’ha informat, per primera vegada el campus veurà modificar el seu format.
L’activitat tindrà una durada de 09:00h a 13:00h, i no hi haurà activitats fora del recinte esportiu del club. A les instal·lacions hi haurà punts de desinfecció (entrada, vestidors, terreny de joc…) i el material serà desinfectat després de cada ús.

 

Entrada al campus:

Els nens hauran d’arribar en l'horari establert segons el grup de treball, i diferenciat en 10 minuts entre cada grup, per evitar acumulacions a l’entrada. Abans de l’inici del campus d’estiu, s’informarà a les famílies del grup de treball dels nens, amb un màxim de 10 participants, que podrà modificar-se cada 7 dies.

A l’entrada de les instal·lacions, hi haurà un responsable de l’organització amb el llistat de participants, el pare/mare/tutor haurà d’identificar el nen i la seva temperatura corporal de manera diària, signant un compromís de responsabilitat.

 

Esmorzar:

Seguint el mateix procediment que en edicions anteriors, el campus donarà un suc a tots els participants, i és recomanable que aquests portin esmorzar de casa, a poder ser una peça de fruita i/o un entrepà. També és aconsellable que cadascun dels participants porti la seva pròpia crema solar i preferiblement posada de casa.

A més a més, com ja s’ha informat a través de la pàgina web, el club donarà un boteller personalitzat a tots els participants, d’aquesta manera es pretén evitar l’ús de botellers comuns, i així es podrà beure aigua i hidratar-se de manera individual.

 

Sortida del campus:

Seguint el mateix protocol d’entrada, la sortida del campus es realitzarà de manera esglaonada, així doncs serà per grups i amb un marge de 10minuts. Els participants que entrin a la primera franja horària, també seran els primers en sortir.

Els jugadors podrán dutxar-se a les instal·lacions, separats en vestuaris per grups de treball, i mantenint la distància de seguretat establerta. (Pendent de confirmació)

 

Qüestions:

- Es pot demanar una segona samarreta? Sí, quan el club informi dels grups de treball també es sol·licitarà quines famílies volen una segona equipació.

- Es farà ús de mascaretes? Segons l’actual protocol de la generalitat, l’ús de la mascareta no es necessari per aquestes activitats.

 

La direcció segueix en contacte de manera permanent amb els òrgans competents, per actualitzar el protocol segons la normativa vigent i modificant els paràmetres sempre que sigui necessari. Tots els canvis s'informaran a través del canal de comunicació de Telegram del campus.