Boris Nadal deixa la coordinació de futbol-11

06/08/2019

Boris Nadal deixa la coordinació per incompatibilitat laboral, tot i haver acordat la seva renovació per la temporada 2019/2020 a finals de la passada temporada.

 

Boris Nadal ha deixat la coordinació de futbol-11 del club. Un dels fins ara coordinadors  va mostrar la seva incompatibilitat laboral i horària el passat dilluns 29 de juliol a la direcció esportiva de l'entitat, la qual després d'estudiar la situació va acceptar la decisió i la seva voluntat de deixar el càrrec.

Tanmateix, Boris va rebre també recentment una proposta del RCD Espanyol per entrar a formar part de l'Staff Tècnic del segon equip femení de l'entitat, que sí li permet la compatibilitat laboral.

               

El coordinador va entrar a formar part de l'estructura esportiva del Gironès a principis de la temporada 2018/2019 i, mesos més tard, es va fer càrrec d'un equip. Agraïr la seva tasca durant aquest període, esperant que pugui tornar a formar part de l'entitat en un futur.

Malgrat que la preparació de la propera temporada ja està enllestida, la direcció esportiva de CEF Gironès Sàbat treballa per millorar la coordinació i, si és el cas, per trobar un substitut.