Gabinet Mèdic i Fisioteràpia

Aquesta temporada el club disposara d'un fisioterapeuta per detectar i controlar l'evolució de possibles lesions dels jugadors.

 

El Club Escola de Futbol Gironès-Sàbat i el Gabinet Mèdic Girona han arribat avui a un acord de col·laboració en benefici dels jugadors/es i socis/es de l'entitat, pel qual l'empresa gironina de serveis mèdics oferirà tots els seus serveis de diagnosi i recuperació a un preu reduït i en un plaç màxim de 24 a 48 hores.

Fruit d'aquesta aliança els simpatitzants del club podran gaudir d'una atenció ràpida i professional, sense deixar de banda la mutualitat catalana de futbolistes, però amb una atenció més personalitzada i concreta durant els primers símptomes de lesió. La visita al gabinet mèdic no té relació amb la mutualitat catalana de futbolistes. Més a més, aquesta col·laboració permetrà al club realitzar un estudi d'estimació sobre les diferents tipologies de lesions en diferents etapes del futbol formatiu i amateur, alhora que també existirà una comunicació continua amb la direcció esportiva i la coordinació del club.

La relació de serveis que ofereix el centre són:
- Diagnòstic amb ecografia 
- Teràpies invasives
- Osteopatia
- Anàlisi de la marxa (Plantilles)
- Sol pèlvic
- Classes dirigides
- Rehabilitació de mútues

 

El preu final de la visita es de 35€ amb tots els serveis inclosos de valoració, diagnòstic, ecografia i tractament.

Les plantilles correctores tenen un descompte en cas de ser necessàries.

 

Per concertar hora s'ha de fer directament amb el responsable del centre, mitjançant el següent contacte i preferiblement a través de la xarxa whatsapp.

El centre:

Nom: Gabinet Mèdic Girona
Adreça: C/Carme 65-67 - 17004 Girona
Telèfon: 650528840 (Xavi)