Campus Estiu

El Campus del Gironès Sàbat va néixer el 2008 amb l'objectiu i la il·lusió del club de transmetre els seus coneixements, la seva passió i els seus valors als més petits durant el mes de juliol de cada any. La pilota és el gran protagonista del Campus, a més de les diferents activitats i sortides per dinamitzar l'asistència a l'esdeveniment.

El Campus està dirigit a nens i nenes de 4 a 15 anys, que reben una formació integral, no ja només tècnica sinó també humana, fomentant una convivència entre tots.

L'escenari del Campus són les instal·lacions del Club Escola de Futbol Gironès Sàbat, a Girona, a més dels espais de Can Bellvitge, un lloc incomparable, on els jugadors desconecten de l'activitat esportiva amb piscina i espais verds.

Les instal·laciones compten amb un camp de de Futbol 11, un camp de Futbol-7, un camp de Futbol-5 i una pista auxiliar així com una zona verda on realitzar BBQ, practicar frontó i descansar.

Els participants al Campus reben una equipació completa, amb l'opció d'adquirir una d'extra, a més de tenir inclosos tots els serveis d'esdeveniment.

La metodologia del Campus és global però prioritzant els aspectes tècnics del futbolista. Els entrenaments són dinàmics, adaptats als grups de treball i edats, i sempre amb pilota.
Realitzem dos entrenaments diaris, competicions de futbol 7 i altres disciplines, activitats i excursions, WaterWorld, Aquadiver ... activitats complementàries com piscina, esports alternatius, olimpíades nocturnes, acampades, etc ...

El director del Campus és Marcel Santaló, director esportiu del club, amb molts anys d'experiència en l'organització, i comptarà amb un grup d'entrenadors del club, titulats i preparats.

El campus del CEF Gironès Sabat disposa d'un canal informatiu, on es podran rebre les últimes notícies del campus, informacions relacionades amb les inscripcions, com els períodes d'aquestes, imatges diàries, i informacions d'última hora directes als pares / tutors.

 

Canal de TELEGRAM informatiu. (Enllaç per dispositius mòvils)

Pàgina de Facebook. (Enllaç pàgina de facebook)