Campus Nadal

 

El Campus de Nadal del CEF Gironès-Sàbat va néixer el 2008 amb l'objectiu i la il·lusió del club de transmetre els seus coneixements, la seva passió i els seus valors als més petits durant el mes de juliol de cada any. La pilota és el gran protagonista del Campus, a més de les diferents activitats i sortides per dinamitzar l'asistència a l'esdeveniment.

El Campus està dirigit a nens i nenes de 4 a 16 anys, que reben una formació integral, no ja només tècnica sinó també humana, fomentant una convivència entre tots.

 

Horari:

El Campus tindrà un únic horari matinal, amb una entrada programada a les 09:00h i una sortida a les 13:00h.

 

Preu:

· 1 setmana: 65

Els participants del Campus que s'inscriguin abans del 14 de novembre gaudiran de 10€ de descompte. (Pagament inclòs abans de la data límit)

 

Inscripció:

Per a formalitzar la inscripció és necessari omplir el formulari de la pàgina web del Club amb les dades corresponents obligatòries i realitzar la transferència de l'import.A continuació el Club es posarà en contacte amb les famílies per sol·licitar la documentació necessària, que es pot veure ampliada a la d'estades anteriors segons resulti de la normativa establerta per a aquest tipus d’activitat.

Número de compte bancària: ES34 2100 1348 4702 0013 3994

El pagament de l'import es realitzarà abans del dia 15 de desembre.

L'inscripció inclou un paravents del Club i també un boteller personalitzat del Club per a hidratar-se durant l'activitat física, com a mesura de prevenció i higiene.

 

Informació:

El Club es reservarà el dret a suspendre el Campus, ja sigui per no arribar a un mínim de participants o en cas de no poder celebrar les activitats de forma correcte.

Si finalment el Campus s'acabés anul·lant, el Club retornarà totes les quantitats que s'hagin pagat.

 

El Campus del CEF Gironès Sabat disposa d'un canal informatiu, on es podran rebre les últimes notícies del campus, informacions relacionades amb les inscripcions, com els períodes d'aquestes, imatges diàries, i informacions d'última hora directes als pares / tutors.

Canal de TELEGRAM informatiu. (Enllaç per dispositius mòvils)

Pàgina de Facebook. (Enllaç pàgina de facebook)